Hälsning från Bergendahls Food, nuläge och tankar om framtiden

Croissant-600_450

Leverantörsinfo

Bergendahls Food jobbar med att ta fram en modern och funktionell leverantörsportal med
utökad information och verktyg för leverantörerna. Portalen beräknas vara klar under året,
under tiden kommer vi att använda denna sida som leverantörsplattform.

Regler & Rekommendationer

Som leverantör till Bergendahls Food ska du känna till och leva upp till våra grundläggande krav.

Här kan du som leverantör hitta information om vår uppförandekod, Code of Conduct med etiska riktlinjer hur en verksamhet ska bedrivas och som alla våra leverantörer måste leva upp till. Du hittar också vårt Regelverk för leveranser som bland annat sätter kraven för godsets packning och märkning. Information om rutiner och hantering av produktlarm och återkallelser finns också i dokument nedan.

Kontaktinfo Leverantörer

Du når ansvariga inom respektive affärsområde genom att ringa vår växel på 0451-480 00.

Michael Riedel
Affärsområdeschef
Färskvaror

Bröd&Bageri
Kött&Fågel
Fisk&Deli

Robert Samuelsson
Affärsområdeschef Dagligvaror

Kristian Andersson
Affärsområdeschef
Färskvaror

Kylvaror och Djupfryst

Dennis Blomqvist
Affärsområdeschef
EMV
Hem & Fritid

Magnus Ohlqvist
Affärsområdeschef
Frukt & Grönt

Kvalitet & Miljö

Du når kvalitetsansvariga genom att ringa vår växel på 0451-480 00.

Annica Hansson-Borg
Chef Miljö, Kvalitet & Hållbarhet

Maria Karlsson
Kvalitetsansvarig Nonfood

Stefan Melliander
Kvalitetsansvarig Food