En familjeägd butikskedja Sveriges bredaste livsmedelssortiment med hållbarhet i fokus

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad såväl för våra kunder som för våra medarbetare. Vi gillar färskt samtidigt som vi jobbar hårt för att minska matsvinnet, ingen mat skall gå till spillo. Vi har färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredaste livsmedelssortiment.

Färskvarugaranti

För oss är det viktigt att du är nöjd, även när du inte är helt nöjd. Därför finns vår färskvarugaranti, som ger dig dubbla pengarna tillbaka om något skulle vara fel på din färskvara. För att inte garantin ska gå förlorad är det viktigt att du lämnar tillbaka varan så fort du märker att det är fel på den innan ”Bäst-före-datum”. Och glöm inte kvittot!

Färskvaror är Kött, Chark, Fågel, Fisk & Skaldjur, Delikatess, Ost, Mejeri, Bröd & Konditori, Frukt & Grönt.

Frukt-o-gront-600x450

Stor fräsch Frukt & Grönt avdelning.

Bageri-600x450

Nybakade bröd, bullar och bakverk
från vårt eget butiksbageri.

Meat-600x450

Svenskt kött styckat i butik av vår köksmästare.

32.5 ton
minskat svinn av frukt och grönt

Runt hälften av allt matsvinn är frukt och grönsaker,
ofta varor med skönhetsfel men som fortfarande är fullt ätbara.
För att undvika att dessa varor slängs erbjuder våra butiker
en svinnlåda där kunderna hittar frukt och grönsaker.

fog_svinn

Fokus på nöjda kunder

Nöjda kunder som fortsätter att komma tillbaka till oss är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva och utveckla verksamheten. Att förstå vad det är som gör kunderna nöjda är därför något vi ständigt strävar efter. Mat som är bra både för hälsan och miljön samt att det skall vara enkelt att handla.

Recept-City-gross-600x450

Se veckans meny

-recept framtagna för dig

Hitta snabb matinspiration med några få klick. Med våra framtagna receptmenyer kan du planera veckans mat på ett smidigare sätt.Vi har anpassat receptförslagen efter kategorier såsom Barnfamilj, Billigt, Vardag, Vegetariskt och Hela världens mat.

Ett enkelt val

- gör det enklare att äta nyttigt

På City Gross får vi ofta frågor om vad man kan göra för att äta mer nyttigt och som är bra för kroppen. Vi tagit hjälp av kostrådgivningsföretaget Livsviktigt Kostrådcenter och tillsammans med deras kostrådgivare sammanställt vanliga frågor och svar, gått igenom vårt sortiment och valt ut ett stort antal produkter som innehåller mindre socker, mindre fett och mer fiber och mer fullkorn. I våra butiker kommer dessa produkter att vara markerade på hyllkanten med skylten Ett Enkelt Val – allt för att det ska vara enklare att flytta handen i hyllan och välja en produkt som både smakar gott och gör gott för kroppen.

bg-food-headphones-icon-grey

Chatta med kostrådgivare via chatten längst ner på sidan Ett enkelt val

Chattens öppettider är söndag – torsdag klockan 15-20.

Handla City Gross matkassar

Enkelt att handla – Leverans hem till dörren – Inspirerande & goda recept.
Förenkla vardagen med en färdig matkasse. Alla Citygross matkassar innehåller färska kvalitetsråvaror samt inspirerande, goda och enkla recept för hela familjen. Vilken väljer du?

Handla online, hämta i butik

Hämta dina matvaror i butik nästa vardag.
Spara tid genom att omvandla din inköpslista till en beställning on-line.
Vi plockar ihop dina varor som du sedan hämtar i din närmaste butik.
Det går bra att beställa såväl kyl- och frysvaror.

Prio150x150

Är du inte Prio kund?

För att kunna handla på nätet
behöver du registrera dig.
Skapa ett konto idag!

Snabbt och enkelt för kunden

Handla snabbt och enkelt på City Gross genom att handla online och sedan hämta i butik. Många kunder uppskattar våra olika matkassar och erbjudanden. Hitta din närmaste butik och gå in på vår hemsida och inspireras av våra recept såväl till vardags som fest. Vi ger även förslag på en veckomeny.

Catering

Vi har allt från bufféer och landgångar till tårtor och bakverk och våra omåttligt populära smörgåstårtor. Vår fina catering är mycket populär, tack vare uppläggningarna, den höga kvaliteten på service och råvaror och inte minst för den fantastiska smaken på alla rätter.

Här kan du beställa din catering online för upphämtning i butik. Tänk på att beställa minst tre dagar innan upphämtning. Du hämtar sedan upp dina varor i delikatess- eller bageriavdelningen i din närmaste City Gross-butik.

Catering-City-gross-600x450