Har du en butik eller ska du öppna en ny butik?

Att vara kund till Bergendahls Food innebär många fördelar, inte minst tillgången till Sveriges bredaste sortiment med produkter från världens alla hörn. Vi erbjuder idag över 20 000 livsmedelsprodukter och cirka 4500 non-foodvaror, exempelvis produkter för hushåll, hem och fritid samt leksaker. Dessutom utvecklar vi egna märkesvaror inom flera segment, från prisvärda produkter till premiumvaror.

Bergendahls Food bildades 1922 och är ett familjeföretag, vilket borgar för att du som kund alltid kan räkna med en hög service, personlig kontakt och snabba beslutsvägar.

Vi har matvaror från världens alla hörn

I vårt sortiment erbjuder vi dagligvaror samt produkter
för hem & fritid. Utöver det erbjuder vi ett stort globalt sortiment från
världens alla hörn med många spännande produkter som ger konsumenten
möjlighet att köpa det mesta i din butik.

Bli kund till Bergendahls Food

Har du en livsmedelsbutik idag och vill byta till Bergendahls Food? Vill du köpa en befintlig livsmedelsbutik av någon annan, och bli kund hos oss? Funderar du på att öppna en helt nyöppnad butik? Välkommen att ringa eller mejla och berätta mer om dina planer. Du som är fastighetsägare och vill bygga en butik eller utveckla din butik inom Bergendahls Food då nuvarande hyresgäst lämnar, är även välkommen att höra av dig!

bli-kund-600x450

Maila till vår kundavdelning på:

blikund@bergendahls.se

Ange namn, och ort samt din mejladress och ditt telefonnummer och skriv ner en kort beskrivning om din verksamhet så kontaktar vi dig

Matöppet-logo high-600x250

Bergendahls Food äger närbutikskonceptet Matöppet, medan  butikerna ägs och drivs av enskilda handlare. Idag finns ungefär cirka 50 butiker, ofta på mindre orter och med stark lokal förankring.

Fria-kunder-200x84_white

Bergendahls Food bedriver partihandel i samarbete med ett 170-tal fria handlare.

Matrebellen-logo high-600x250

Den svenska Matrebellen är ett 30-tal unika butiker som gått samman i en gemensam inköpsorganisation i samarbete med Bergendahls Food. Butikerna är handlarägda och starka på den lokala marknaden. Som kedja firade de nyligen 10 år av stadig tillväxt.

Kundreferenser

Matvärlden i Veddesta

En ny butik, Matvärlden, med ett nytt koncept har etablerat sig i Stockholmsområdet Veddesta Handel. De marknadsför mat från hela jordklotet och är medlemmar i inköpsorganisationen ”Den Svenska Matrebellen”. En organisation med ca. 35 butiker över hela landet och grossistföretaget Bergendahls som huvudleverantör, vilket gör att Matrebellerna kan hålla storköpspriser även i lokala butiker.

Gränsbygdens köpcentrum Markaryd

Under drygt 50 år har Gränsbygden erbjudit prisvärda kvalitetsvaror för köket, tvättstugan och övriga hemmet.  På Gränsbygdens Köpcentrum hittar ni ett stort utbud av vitvaror till väldigt konkurrenskraftiga priser. Butiken erbjuder även en fullsorterad livsmedelsbutik med delikatess och butiksstyckat Svenskt kött.

Good Food Landskrona

Good Food är den lokala matbutiken i Landskrona med fokus på att erbjuda stort utbud av mat från alla världens hörn. Här finns ett stort utbud av kvalitets produkter från noggrant utvalda producenter över hela världen.

Börjes i Tingsryd

Börjes Tingsryd är ett familjeföretag som grundades 1944 i södra Småland.  Idag uppgår butiksytan i Tingsryd till 5000 kvm och sortimentet består av livsmedel, dagligvaror, kläder, sport, leksaker, blommor, trädgård, hästsport m.m. En av många saker som gjort Börjes känt är cafeterian där man kan köpa en kopp kaffe för 1,50 och en räkmacka för under 35 kr.

Kontaktinfo

Nedan finner du kontaktpersoner för respektive avdelning.

Kontaktperson för Matöppet
Madelene Sundström
madelene.sundstrom@bergendahls.se

Kontaktperson för Matrebellerna
Niklas Fageryd
niklas.fageryd@bergendahls.se

Kontaktperson för Fria Kunder
Jörgen Sandqvist
jorgen.sandqvist@bergendahls.se

Försäljningschef
Torbjörn Larsson
torbjorn.larsson@bergendahls.se