back

Bli kund hos Bergendahls Food

 

 Please note, the below contact information is ONLY for you who are interested in running a Bergendahl customer store. If you want contact with our purchasing & sales dept's, please call our switch board at +46451 48000 and they will connect you to the right person. 

 

VD, butiksägare, köpman eller handlare!
Namnen är många på alla de entreprenörer som driver sina livsmedelsbutiker runt om i Sverige. Men det finns en sak som är utmärkande och gemensamt för de butiker som är kunder på Bergendahls Food:


Att bli bäst!
Tillsammans med några av Sveriges bästa handlare arbetar alla våra kunder med målet att bli bäst på sin lokala marknad.
Som kund på Bergendahls Food får du alla förutsättningar att bli det! Att vara kund hos oss innebär även att du får tillgång till Sveriges bredaste sortiment med mycket prisvärda varor till din butik. 
Men för att nå målet så är det ändå du som är viktigast och måste ha det rätta drivet och ge det lilla extra för att lyckas på din marknad och där kommer vi stötta dig så mycket vi kan.


Vem är Du?
Som kund till Bergendahls Food finns tre olika alternativ; antingen blir du medlem i någon av de framgångsrika kedjorna Matöppet eller Matrebellerna eller ”bara” blir kund på Bergendahls och köper billiga varor genom oss som några av Sveriges mest framgångsrika butiker gör idag. 
Hos oss är det DU som är företagets VD, butiksägare, köpman eller handlare - vad du nu vill kalla dig! Din kunskap om den lokala marknaden är viktigast - inte något koncept som du måste följa trots att det inte passar dig eller din butik!

Kontakt
Har du en livsmedelsbutik idag och vill byta till Bergendahls?
Vill du köpa en befintlig livsmedelsbutik av någon annan, och bli kund hos oss?
Funderar du på att öppna en helt nyöppnad butik?

Välkommen att ringa eller mejla och berätta mer om dina planer för oss, så ska vi se om vi kan hitta formerna för ett gemensamt framtida samarbete. 

Bergendahls kontaktperson för Matöppet:
Madelene Sundström
Tfn 0451-482 40
madelene.sundström@bergendahls.se

Bergendahls kontaktperson för Matrebellerna:
Niklas Fageryd
Tfn 0451-77 67 58
niklas.fageryd@bergendahls.se

Bergendahls kontaktperson Kunder:
Jörgen Sandqvist
Tfn 0451-483 06
jörgen.sandqvist@bergendahls.se

Affärsområdeschef 
Hans Olsson
Tfn: 0451-488 23
hans.olsson@bergendahls.se

 Du som är fastighetsägare och vill utveckla din butik inom Bergendahls istället för nuvarande hyresgäst, är även välkommen att höra av dig till oss!

Please note, the above contact information is ONLY for you who are interested in running a Bergendahl customer store.
If you want contact with our purchasing & sales, please call our switch board at +46451 48000 and they will connect you to the right person.